21 Following
mariemoore1981

Hass Associates

Hass and Associates provides news,analysis, opinion, information and services for the IT community,the role of technology in improving organizations in all sectors of business and public life...

Hass and Associates Cyber Security Hvorfor Bitcoin trenger en markedsføringskampanje

Bitcoin har et imageproblem . En stor en .

 

                           

Og det holder den virtuelle valutaen tilbake fra å gå mainstream , sa Hank Lucas , en professor ved University of Maryland , som fokuserer på disruptive teknologier .

 

"Det er vanskelig for meg å si at Bitcoin kommer til å være den dominerende virtuell valuta for fremtiden , " Lucas sa . " Hvis noen kom opp med en virtuell valuta som folk forstått og som har en verdi ikke svinger så mye , vel , da kan det bli en vedtatt av massene og ikke Bitcoin . "

 

Det er absolutt ingen mangel på alternative digitale valutaer - Namecoin , Litecoin og Dogecoin , for å nevne noen . Men Bitcoin er langt den mest populære og mye brukt av gjengen . Likevel , er det for tidlig å si om sin popularitet vil vare , sa Lucas .

 

En grunn Bitcoin har fått nivået av trekkraft den har er fordi selgere ikke trenger å betale transaksjonsgebyrer , sa Lucas . Det er også populært med forbrukere, fordi det gir dem mer anonymitet når du handler , la han til .

 

Men til tross for sin vekst , folk flest er fortsatt skeptiske av valutaen , sier Lucas .

 

" En av de største problemene for Bitcoins er folk ikke forstår hvordan de er skapt og som ikke kommer til å lede mange mennesker til å vedta det," sa han .

 

I utgangspunktet , Bitcoin kan vise seg å være den Napster av digital valuta , sa Lucas . Det kan være den valuta som fører overgangen til digitale utbetalinger , men klarte ikke å gå mainstream fordi en konkurrent markedene seg bedre og gir mer sikkerhet for forbrukere , mye som hvordan Apples iTunes anket til forbrukere i løpet Napster .

 

Tatt i betraktning den siste svikt i den populære Bitcoin utveksling Mt.Gox - som forårsaket tap av nesten $ 500 millioner og de ​​dramatiske prissvingninger for valuta, er det ikke rart folk kan være redd for å vedta det .

 

" Jeg synes det er et stort problem for forbrukerne , " sa han . " Dersom en bank ikke du få pengene tilbake , eller i det minste en del av det , men når Mt . Gox mislyktes , det var ingenting der .... Dette må fraråde folk som ikke forstår en virtuell valuta . "

 

" Du vil aldri se en annonse for Bitcoin . Du ser ikke Bitcoin presser seg ut der , " Lucas sa . " Men hvis det var en digital valuta som kan markedsføre seg selv på en måte forbrukerne kunne forstå , kunne det blitt den digitale valuta av valget. "